Thursday, May 3, 2012

Talking Heads – “Psycho Killer”


Психо убиец
 Talking Heads – “Psycho Killer

Изгледа не можам да се соочам со вистината.
Јас сум напнат и нервозен и не можам да се ослободам.
Не можам да спијам, мојот кревет како да гори.
Не ме допирај, јас сум гола жица - психо убиец.
Што е тоа?
Подобро бегај подалеку!

Започнуваш разговор а не можеш ни да го завршиш.
Ти ломотиш многу, без ништо да кажеш.
Кога јас немам што да кажам, си молчам.
Кажи нешто еднаш, зошто да повторуваш?

Психо убиец.
Што е тоа?
Подобро бегај подалеку!

Тоа што го правам е вечерва.
Тоа што таа го рече е вечерва.
Реализација на мојата надеж - тргнувам кон славата.

Психо убиец.
Што е тоа?
Подобро бегај подалеку!

Ние сме суетни и ние сме слепи.
Ги мразам луѓето, кога тие не се љубезни.No comments:

Post a Comment